Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید عباس صالحی در جمع خبرنگاران استان فارس با اشاره به موضع‌گیری مسئولان در خصوص هفتم آبان (روز کوروش) گفت: امام جمعه شیراز و نماینده ولی فقیه در استان فارس نظریه‌ای را مطرح کرد که می‌توان با بهره‌گیری از آن مشکلات این چنینی را حل کرد.

وی ادامه داد: نظریه راهبردی مطرح شد که استفاده می کنیم زیرا این نگاه که در این نظریه قرار داده شده فرصت هایی ایجاد می کند که رابطه بین ایران قبل از اسلام و بعد از اسلام ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی تصریح کرد: اینکه به ایران قبل از اسلام با چه نگاهی می‌نگریم، در نظریه "تکثرگرایی غیر فروکاهشی" که امام جمعه شیراز ارائه کرد، به منزله یک نظریه راهبردی عنوان شده و راهکارهای سه‌گانه آن مطرح شده است که براساس آن می‌توان آن را انکار یا تحمل کنیم و یا به کمک تفسیر دوره بعد از اسلام، آن دو را با یکدیگر پیوند دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درخصوص توقف تدوین قانون نظام جامع رسانه‌ای، گفت: کمیسیون فرهنگی و فضای دولت این قانون را تایید کرد و نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این بود که اگر آن قانون تعقیب می‌شد به کمک اصحاب رسانه می‌آمد؛ اما چون مجموعه‌ای از اصحاب رسانه درباره آن سئوالاتی داشتند، مسیر متوقف شد.

وی درباره حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های اقتصاد هنر بیان داشت: نوع نگاه مقامات کشوری و استانی می‌تواند این مسیر را بهتر تبیین کند که چگونه می‌توانیم در حین مراقبت از اصول و قوانین سرمایه سالم را در محیط اقتصادی و فرهنگی خود فعال‌تر کنیم؛ چراکه به طور طبیعی این نقطه، نقطه تحرک اصلی خواهد بود. 

صالحی تصریح کرد: با توجه به شرایط، طی دو سال گذشته شاهد اختلالات کلی در منابع عمومی و در همه حوزه‌ها بوده‌ایم؛ اما در عین حال خواسته‌های خود را با سازمان برنامه و بودجه مطرح کرده‌ایم و بر این مساله تاکید کردیم که شرایط اصحاب رسانه خاص است و باید به آن بیش از پیش توجه کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ما شرایط کشور را درک می‌کنیم، شرایط اصحاب رسانه را نیز می‌فهمیم. منابع عمومی هم تزریقات خود را یافته و تاثیرات خود را گذاشته است؛ بر این اساس در  سال ۹۶ و ۹۷ وضعیت بیمه اصحاب رسانه مطلوب بود و تعداد بیمه‌شوندگان در سال ۹۷ دو برابر سال ۹۵ بوده است و حدود ۸۰ درصد افزایش یافته است؛ اما فاصله بین نیاز و این ارقام باعث شده فشارهایی به دولت و اصحاب رسانه وارد شود.

وزیر ارشاد با اشاره به وضعیت تالار مرکزی شیراز گفت: از آنجاکه حجم سرمایه‌گذاری در این زمینه بالاست، اگر بخواهیم طرح را با منابع دولتی تکمیل کنیم، باید زمان بسیاری را طی کنیم؛ بنابراین مصوبه شورای شهر و حمایت شهرداری را جلب کرده‌ایم و جلسات بسیاری را برگزار کرده‌ایم که امیدواری‌هایی را برای تسریع در ساخت این مجموعه ایجاد می‌کند.

به گفته وی تالار مرکزی شیراز تا پایان دولت تدبیر و امید به سرانجام خواهد رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردشگری وزارتخانه تخت جمشید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۵۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی، گفت: مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، محمود مرادی نراقی پیش از ظهر امروز در بازدید مشترک با اداره اوقاف شهرستان تفرش از اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امامزاده محمد تفرش از نسل حضرت سید سجاد امام زین العابدین (ع) و جد مقام معظم رهبری است، امامزاده محمد(ع) به عنوان قطب فرهنگی تفرش و یکی از زیبا‌ترین بناهای تاریخی مذهبی استان مرکزی به شمار می‌رود و به جهت اهمیت بنا باید مرمت و بازسازی آن مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آرامگاه امام زاده محمد فم که به شماره 432 در تاریخ 5 اسفند 1341 به ثبت آثار ملی رسیده است، عملیات مرمتی امامزاده محمد فم در شهرستان تفرش که قبلا به صورت غیر اصولی انجام شده بود در چند مرحله با طرح مرمتی و با نظارت کارشناسی اداره کل میراث‌فرهنگی انجام شد و در این مرحله گنبد و بخشی از محوطه این بنای تاریخی دوره صفویه نیاز به مرمت دارد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اظهار داشت: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با اداره کل اوقاف و امور خیریه، هیئت امنا و شهرداری تفرش و با کمک ظرفیت خیرین این شهرستان مراحل پایانی مرمت این بنای تاریخی در دستور کار قرار گرفته است.

مرادی بیان کرد: این مکان مقدس دارای بقعه، ایوان، آستانه، حجره و حیاط است. در سردر ورودی امامزاده محمد هنرهای مختلفی به‌کار رفته است و دارای یک بنای مرکزی است که اصل بنا مربوط به اواخر قرن هشتم هجری و دوره ایلخانی است که بعد از آن تعمیر و بازسازی شده است. این بنای تاریخی توسط معماری زیبای یک اصفهانی انجام شده که از تزئینات، آجرکاری، کاشیکاری و نقاشی زیبایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: در بازدید مشترک میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی و اداره اوقاف شهرستان تفرش، هیئت امنا و شهردار تفرش مقرر شد اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در شهرستان تفرش تسریع پیدا کند و در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • پروژه تالار مرکزی سنندج با پیشرفت مطلوبی در حال انجام است
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • داعش مسئولیت حمله تروریستی به نمازگزاران شیعه در هرات را برعهده گرفت
  • سامان احتشامی در تالار رودکی کنسرت می دهد/ پایان یک غیبت طولانی
  • تکمیل و بهره‌برداری یک‌هزار طرح در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نفت
  • داعش مسئول حمله به نمازگزاران هرات
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن